You can no longer apply to this job. This job is no longer available. Please contact us if you're interested in jobs like this one.

 

BI Architect (Utrecht)

Organization

HerCor BV

Function

Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een BI Architect


Locatie: Utrecht

Klant: overheid

Startdatum: Asap

Einddatum: September

Uren per week: 36

Optie: ja


Als BI Architect ben je verantwoordelijk om mede namens de klant het informatieplan op te stellen, samen met stakeholders. Speerpunten hierin kunnen zijn (ontwikkel)procesoptimalisatie (verkorten time to market) door bijv. radical automation, extreme programming, test automation , vernieuwingstrajecten (t.g.v. end of life), maar ook implementatie van wet- en regelgeving (bijv. AVG).


De opdrachtgever faciliteert vele klanten, waardoor architectuur wise complexe situaties kunnen ontstaan. Als Architect ben je in staat om de complexiteit te reduceren, waardoor de oplossing qua ontwikkeling, budget en beheer beheersbaar blijft.


De BI Architect zorgt voor executie van het architectuurplan/ blauwdruk, dit in nauwe samenwerking met het projectenbureau, CIO en collega Architecten. Het architectuurplan is ontstaan uit het informatieplan, PvE’s, PSA’s waarop de BI Architect zijn visie heeft ontwikkelt ten aanzien van gebruikte technologie, methodologie en standaarden. Hij zorgt ervoor dat zijn visie op een efficiënte wijze in werkende systemen wordt omgezet.


Onze Integraal Beheer en Ontwikkel-praktijk is één van de strategische groepen binnen de afdeling die verantwoordelijk is voor het pionieren en verdedigen van Integraal Beheer en Ontwikkel-projecten bij onze klanten. We are looking for new enthusiastic colleagues who can bring DevOps thought leadership to enable our clients to reach the next DevOps maturity levels. de kandidaat heeft ervaring op het gebied van Integraal Beheer en Ontwikkel architectuur en kan projecten leiden op BI vlak. Je maakt deel uit van een toegewijde groep architecten, die zich richten op diverse technologie-stacks.


Van de BI-Architect wordt een hoge mate van senioriteit verwacht, met minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in het BI werkgebied in diverse rollen, waaronder recentelijk als BI-/ Solution Architect of Application Engineer. De klant verwacht dat de kandidaat BI-Architect ruimschoots bekend is met de recente technische BI ontwikkelingen, Data Warehouses, ETL-Tooling en DevOps- / IBO-teams. De kandidaat bezit soft skills om onder (politieke-) druk te excelleren.


knock-out eisen:


· Kandidaat heeft minimaal 10 jaar ervaring binnen BI architecturen / landschappen.


· Kandidaat heeft een ruime ervaring met BPM, BI, ETL, Big Data, Data Integratie en Data Warehousing.


· Kandidaat heeft een brede kennis en begrip binnen alle disciplines binnen Datawarehouse omgevingen.


· Kandidaat heeft een ruime ervaring om kantbehoeften te interpreteren en vertalen naar een technologie-oplossing.


· Kandidaat heeft ervaring met de toepassing van security requirements, databeveiliging en AVG wet en regelgeving.


· Kandidaat heeft ervaring met gegevensmodellering zoals Kimball.


· Kandidaat heeft ervaring met ontwikkelmethodieken zoals Agile en Scrum en is bekend met Jira.


· Kandidaat heeft een ruime ervaring met architectuur methodieken zoals TOGAF en Nora.


· Kandidaat kan door zijn ervaring als senior expert consultant en adviseur optreden naar stakeholders.


· Kandidaat is bij voorkeur bekend met vernieuwings- en migratietrajecten.


· Kandidaat is bekend met programmeerstandaarden en het opstellen en verbeteren hiervan.


· Kandidaat is bekend met architecturale inrichting van Power Center 10.x


· Kandidaat heeft minimaal 4 jaar ervaring met Database systemen zoals Microsoft SQL server, Oracle 11.g en 12.c. Ervaring met Postgres is een pré.


· Kandidaat heeft minimaal 4 jaar ervaring met rapportage tooling zoals Qlikview, SAP BI, SAS, etc.


· Kandidaat is ervaren in het opstellen van Functionele Designs en Technical Designs om de architectuur en infrastructuur te bewaken en te documenteren.


· Kandidaat is bekend met het definiëren van programmeerstandaarden (vanuit OWB in maatwerk naar Power Center 10.x), het herdefiniëren en verbeteren hiervan.


Integraal Beheer en Ontwikkel-architecten die verantwoordelijk zijn voor het beoordelen, definiëren, implementeren en ondersteunen van Integraal Beheer en Ontwikkel-transformatieprogramma's. - Proven ability to asses client maturity on the way of working and define and execute a roadmap on how to improve.


· Bewezen vermogen om klant volwassenheid op de manier van werken te beoordelen en een routekaart te definiëren en uit te voeren over hoe te verbeteren.


Personen met ervaring in het implementeren van Integraal Beheer en Ontwikkel-praktijken in de context van Software Engineering en Extreme Programming (XP), zoals Pair-programmering, Test Driven Design (TDD), Continuous Integration (CI) & Continuous Delivery (CD), Testautomatisering, Refactoring. - Individuals with technical background and knowledge of one or more programming languages (eg, Java, C#, Ruby, Scala)


· Individuen met technische achtergrond en kennis van een of meer programmeertalen (bijv. Java, C #, Ruby, Scala).


· Bewezen vermogen om een ​​teamgerichte omgeving te bouwen, te beheren en te koesteren.


· Personen met een sterk Integraal Beheer en Ontwikkel-track record bij levering en bereid om actief bij te dragen aan de Integraal Beheer en Ontwikkel-community van het bedrijf.


· Minimaal 2 jaar ontwerp en implementatie van Continuous Delivery en / of Integraal Beheer en Ontwikkel-oplossingen of architectuurpatronen.


· Minimaal 1 jaar ervaring met beheer van codeposities, code samenvoegen en kwaliteitscontroles, continue integratie en geautomatiseerde implementatie en beheer met behulp van hulpmiddelen zoals Jenkins, Git, Sonar, Ansible, Chef, Maven, Gradle, Ivy, UrbanCode, Docker of vergelijkbaar tool.


· Minimaal 2 jaar ervaring met benaderingen en tooling voor het geautomatiseerd bouwen, leveren en vrijgeven van software.


· Minimaal 2 jaar ervaring met het managen van teams inclusief voortgangsbewaking en rapportage.


· 1 jaar ervaring met werken in een Agile delivery-omgeving.


· Mogelijkheid om te voldoen aan reisvereisten.


· Meer dan 5 jaar werkervaring in softwareontwikkeling op maat.


Alleen als uw werkervaring overeenkomt met de aanvraag, ontvangen wij graag uw:

- CV (word-document), maximaal 5 pagina's en geen logo;

- Motivatie;

- 2 referenties van een van de laatste relevante opdrachten (referenties worden pas na toestemming gebeld);

- Uurtarief (indicatie);

- Beschikbaarheid en geboekte vakanties;

- Onder vermelding van vacaturenummer: 12032

(goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift).

U kunt uw gegevens sturen naar john@hercor.nl of bellen: 0174-235150.

HerCor BV, Hoek van Holland

Information

John van Herp 0174-235150 john@hercor.nl of klik direct hieronder op de knop Reageren

Closing date

20-03-2018
  Apply
Similar jobs: Netwerkbeheerder (Alkmaar) | AWS/Serverless developer (Amsterdam) | Medewerker Omgevingsloket Online (Rijswijk) | Transitiemanager Wegverkeersmanagement (Utrecht) | Systeem Ontwikkelaar (Utrecht)  ...More jobs


Function: ICT
Job type: Detachering
Job ID #7467
Date posted: 12-03-2018

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job