You can no longer apply to this job. This job is no longer available. Please contact us if you're interested in jobs like this one.

 

Manager Projectbeheersing Zeeland (Middelburg)

Organization

HerCor BV

Function

Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een Manager Projectbeheersing Zeeland


Startdatum: Asap

Einddatum: 31-5-2019

Uren per week: 36

Locatie: Middelburg


Het werk aan de wegen en vaarwegen in ons land is nooit klaar. Rijkswaterstaat steekt daarvoor dagelijks de handen uit de mouwen. Jij maakt als manager projectbeheersing het verschil in de planning, beheersing en uitvoering van grote en kleine infrastructurele projecten. Met je team ga jij voor een optimaal resultaat.


Je werkt binnen een afgebakend project. Dankzij jouw aansturing van de projectbeheersprocessen kan jullie projectteam het project gestructureerd beheersen. Je zorgt voor de toepassing van de juiste standaarden, kaders en normen. Je staat tijdig klaar met volledige en juiste managementinformatie. Je adviseert de projectmanager en de andere Integraal Project Management (IPM)-rolhouders over de opzet, kwaliteit en werking van hun managementsystemen en beheersingsdocumenten. Uniformiteit staat daarbij voorop. Als manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de verschillende werkvelden behorende bij projectbeheersing, waaronder risicomanagement, financieel management, kwaliteitsmanagement en planningsmanagement.


Je let scherp op projectrisico's. Bij onverantwoorde risico’s trek je direct aan de bel bij je opdrachtgever of lijnmanager. Je durft kritisch te zijn en hebt een onafhankelijke rol binnen het projectteam. Onder jouw leiding onderkent en onderschrijft iedereen binnen het projectteam het belang van projectbeheersing. Je geeft sturing aan de adviseurs projectbeheersing en aan externe partners.


Je maakt je sterk voor de verbetering en standaardisering van jouw vakgebied. Je stuurt op kwaliteitsborging en deelt actief kennis en ervaringen binnen Rijkswaterstaat. Met enthousiasme zet je jouw ervaringen om in verbeteringen. Dit doe je binnen je eigen projectteam, maar ook landelijk


Opdracht-eisen

Werk- en denkniveau

· Master/doctoraal - WO


Kennis en ervaring

Je hebt een wo-diploma op het gebied van bedrijfsvoering in een relevante richting.

De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde WO-opleiding op het gebied van bedrijfsvoering in een relevante richting zoals bijvoorbeeld: bedrijfskunde of bestuurskunde. Toelichting eisen: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding of deze is afgerond en wanneer diploma is behaald. Bij het niet benoemen of diploma is behaald zal de aanbieding terzijde worden gelegd.

Toelichting eisen : De werkervaring zoals gevraagd in de eisen moet duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat. Benoem in het CV het nummer van de nr 7 eis, SMART hoe je hieraan voldoet en benoem de naam van de functie, bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan en de periode [mm-jjjj]. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.


Je hebt aantoonbaar minimaal 1 jaar ervaring met integrale projectbeheersing,

Je hebt aantoonbaar minimaal 1 jaar ervaring met het leiden van teams.

Wens 2: De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met het leiden van teams minimaal ≥ 1 jaar Toelichting eisen: De werkervaring en afgeronde opleidingen zoals gevraagd in de eisen moet duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat. Benoem in het CV het nummer van de eis, SMART hoe je hieraan voldoet en benoem de naam van de functie, bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan en de periode [mm-jjjj]. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.

Je hebt bij voorkeur kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud , bekend met de IPM systematiek of vergelijkbare systematieken.

Eis 9: De aangeboden kandidaat is bekend met de IPM systematiek of vergelijkbare systematiek Toelichting eisen: De werkervaring en afgeronde opleidingen zoals gevraagd in de eisen moet duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat. Benoem in het CV het nummer van de eis, SMART hoe je hieraan voldoet en benoem de naam van de functie, bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan en de periode [mm-jjjj]. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd

Je bent bekend met systemen, -methodieken, -normen en –richtlijnen op het gebied van projectbeheersing, waaronder risicomanagement, financieel management, kwaliteitsmanagement en planningsmanagement.

De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met systemen, -methodieken, -normen en –richtlijnen op het gebied van projectbeheersing, waaronder risicomanagement, financieel management, kwaliteitsmanagement en planningsmanagement Toelichting eisen: De werkervaring en afgeronde opleidingen zoals gevraagd in de eisen moet duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat. Benoem in het CV het nummer van de nr 8 eis, SMART hoe je hieraan voldoet en benoem de naam van de functie, bij welke opdrachtgever deze werkervaring is opgedaan en de periode [mm-jjjj]. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.

Wens 1: De aangeboden kandidaat heeft kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud Toelichting: Het niet duidelijk benoemen kan leiden tot aftrek van punten. Noem in het CV het (sub)nummer van de wens, SMART hoe je hieraan voldoet, benoem de naam van de functie, werkzaamheden, naam van de opdrachtgever(s) en de periode [dd-mm-jjjj].

Aanvraag sluit op 28-5-om 1500 uur


Alleen als uw werkervaring overeenkomt met de aanvraag, ontvangen wij graag uw:

- CV (word-document), maximaal 5 pagina's en geen logo;

- Motivatie;

- 2 referenties van een van de laatste relevante opdrachten (referenties worden pas na toestemming gebeld);

- Uurtarief (indicatie);

- Beschikbaarheid en geboekte vakanties;

- Onder vermelding van vacaturenummer: 15051

(goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift).

U kunt uw gegevens sturen naar john@hercor.nl of bellen: 0174-235150.

HerCor BV, Hoek van Holland.

Information

John van Herp 0174-235150 john@hercor.nl of klik direct hieronder op de knop Reageren

Closing date

28-05-2018
  Apply
Similar jobs: Manager Projectbeheersing NTR (Utrecht) | Programmamanager Jeugd H10 ('s-Gravenhage) | Financieel medewerker (Voorburg) | Projectleider Dienstverlening (Hilversum) | Projectcontroller (Zoetermeer)  ...More jobs


Function: Administratief
Job type: Detachering
Job ID #7626
Date posted: 15-05-2018

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job